Wat is Body Support?

Het Body Support voedingsprogramma leert u om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat u de komende week nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat uw reden ook is, met Body Support stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u alleen of samen met uw instructeur naar toe.

Body Support

BMI meter

Gewicht:
Kg
Lichaamslengte:
cm
Leeftijd:
 
(c) my-BMI.eu | my-BMI

Wat is er zo anders aan Body Support?

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage energie inname, hierdoor raakt u snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer u daarmee stopt, en u gaat weer meer eten dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er weer aan. Bovendien heeft u bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Body Support zorgt voor een optimale stofwisseling. Body Support leert u wat gezonde voeding is en wanneer u moet eten. Hebt u dit eenmaal geleerd, dan zult u in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Het klinkt te mooi om waar te zijn maar met Body Support leert u om meer te eten dan u gewend bent en toch af te vallen.

Body Support staat voor

  • Snelle resultaten
  • Verantwoord bezig zijn
  • Een grotere weerstand
  • Een sneller herstel;
  • Meer energie
  • Een sterkere geest
  • Lekker in je vel zitten
  • Een beter leven

Klik op een afbeelding om de folder online te lezen.

 resultaat Body Support Body Support voeding Body Support stabiel

 

Belangstelling?

Neem voor meer informatie contact op met CityFit. Of kijk op de nieuwspagina van Bodysupport. Regelmatig worden interessante lifestyle onderwerpen behandeld.