header1.png

Fit én slank op het strand.
Zomerchallenge 2019 is gestart!

Vorig jaar zomer heeft Dewo Hadine met zeer veel plezier een grote groep klanten van CityFit mogen begeleiden als personal trainer.
Inmiddels hebben zich al nieuwe klanten gemeld voor de zomerchallenge van 2019. Natuurlijk nodig ik je van harte uit om mee te doen.

Ik help je als personal trainer:

  • de training optimaal aan laten sluiten bij jouw unieke trainingsdoel, juist nu je net bent gestart met fitness én wel wat hulp kunt gebruiken;
  • grenzen te verleggen, ik als een stok achter de deur om verantwoord te trainen; eindelijk een gezonde lifestyle;
  • vet verliezen, meer spiermassa en een stuk fitter; wie wil niet fit én slank op het strand.


Je twijfelt nog? Dat kan natuurlijk. Misschien overtuigen de reacties van Giel, Inez en Sarah, die het afgelopen jaar al een challenge hebben ervaren:

Door iedere training te beginnen met persoonlijke aandacht, het leren concentreren en rekening te houden met de vorm van de dag, heb ik samen met Dewo hele mooie stappen mogen zetten. Giel

Mijn kracht is vergroot, mijn conditie verbeterd en ik zit lekkerder in mijn vel! Inez

Dewo heeft een rustige en stabiele persoonlijkheid. Is accepterend en aanmoedigend in zijn begeleiding. Hij weet je naar een hoger niveau te brengen en zoekt - op jouw tempo - naar een volgende stap. Sarah


Je wil graag meedoen? Leuk, je bent van harte welkom! Spreek mij of mijn collega’s persoonlijk even aan of beter maak nu snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De challenge is 10 weken lang. Je krijgt 1x per week een personal training van een uur voor 340 euro per persoon. Gespreid betalen per maand is natuurlijk mogelijk.


Meer informatie over Personal Trainer bij CityFit.